Tämä kevyt hömppäromaani kertoo Emma Corriganista, mm. urheilujuomia valmistavan Panther Corporationin markkinointiapulaisesta. Palatessa liikematkalta lentopelkoinen Emma hörppää muutaman drinkin liikaa ja paniikissa lörpöttelee kaikki alaisuutensa vieressään stuneelle miehelle. Tämä tietysti paljastuu Panther Corporationin perustajaksi, joka ilmestyy seuraavana päivänä Emman toimistolle. Tästä seuraa sarja lajityypille ominaisia väärinkäsityksiä ja sähläyksiä, ja loppu on odotetun onnellinen. Näyte kirjasta:

"Tässä esimerkiksi on minun listaltani muutama summamutikassa valittu salaisuus, joka tulee ensimmäisenä mieleeni:

  1. Kate Spaden laukkuni on jäljitelmä.
  2. Rakastan makeaa sherryä, vaikka se on maailmankaikkeuden juntein juoma.
  3. Minulla ei ole hajuakaan, mistä sanoista NATO tulee. Tai edes, mikä se on."

Jotenkin näistä salaisuuksista tuli mieleeni elokuva Good Will Hunting. Siinä Robin Williams näyttelee Sean Maguirea, psykologia, ja jossain välissä kertoo juttua, miten hänen edesmennyt vaimonsa piereskeli unissaan ja kerran jopa pieraisi itsensä hereille. Seanin mielestä kaikki pikku omituisuudet ovat paras osa parisuhteita, ja parisuhteiden ideakin on siinä, kenet päästämme niin lähelle, että voimme nämä paljastaa.

Sophie Kinsellan kirjassa näistä salaisuuksista päästään siis heti alkuun. Ajatus on kyllä kiehtova. Auttaisiko parisuhteessa, jos kaikki pikkujutut tietäisi alkuun? Vai pitäisikö ne oppia tuntemaan pikkuhiljaa tai kenties jättämäön osan kokonaan pimentoon?