Kirja on keveä pikkuluettava.Se kertoo, miten neljä aikuista sisarusta lähtevät keskenään viettämään aikaa, kun kaikkien pitäisi olla sukujuhlissa. He ikään kuin varastavat hetken yhteistä aikaa itselleen, mikä kieltämättä alkaa olla harvinaista aikuiselämässä. Harvoin tulee lapsitta mihinkään lähdettyä, tai ainakaan niin, ettei kenenkään puoliso tai lapset olisi paikalla.

Kirjassa ei oikeastaan tapahdu mitään, vaan se on kaunis kuvaus sisarusten välisistä suhteista parhaimmillaan. Kirja voisi myös toimia alkuna jollekin suuremmalle romaanille: juuri, kun henkilöihin pääsee käsiksi, kirja päättyy. Tässä vielä näyte kirjasta:

"Itse asiassa me ravistelimme kaikki toisiamme ja olimme ottavinamme vastaan toistemme ystävällisyyden. Sillä elämähän on jonkinlaista bluffia, eikö vain? Liian lyhyt peli ja liian vähän pelimerkkejä. Niin heikot kortit, että ne estävät meitä jatkamasta... Olimme kaikki yhtä mieltä suurine unelminemme ja aina viidentenä päivänä maksettavaksi lankeavine vuokrinemme. Niinpä rohkaisun toivossa avasimme toisen pullon!"