Clasonin kirjoittama kirja ilmestyi 1926. Se koostuu vertauskuvallisista tarinoista Babylonista, joista valtaosa pyörii Babylonin rikkaimman miehen, Arkadin, ympärillä. Kirja esittelee sääntöjä laihan kukkaron lihavoittamiseksi tarinamuodossa. Ne ovat varsin tavallisia järkeviä juttuja, jotka onnistunevat normaalituloisilta ihmisiltä, ja korostavat kovaa työntekoa.

Sääntöjä on seitsemän, ja tarinat kiertävät niitä eri muodoissa useampaan kertaa. Seuraavassaon tiivistelmä säännöistä.

1. Aloita kukkarosi lihottaminen.

(Ohjeeksi tässä annetaan säästää 10% tuloista, olivatpa ne mitä hyvänsä.)

2. Hillitse kulujasi. (Tässä käsketään budjetoimaan kaikki menot ja välttämään mielihalujen mukaan ostamista.)

3. Pane kultasi kertautumaan (Kolmas sääntö käskee sijoittamaan säästöt johonkin.)

4. Suojele aarteitasi hävikiltä (Tämä sääntö jatkoi edellistä:; ei riitä, että rahat sijoittaa, vaan se pitää tehdä fiksusti. Varsinaisia sijoitusohjeita ei annettu, vaan neuvoja pitäisi kysyä itseään fiksummilta. Vaikea toki voisikin olla noudattaa Babylonin ajan sijoitusohjeita nykypäivänä, tai edes ohjeita sellaisenaan vuodelta 1926.Tämä oli vähän samanlainen kuin edellinenkin)

5. Tee kodistasi tuottoisa sijoitus (Tässä neuvotaan omistaan oma asunto. Nykyiset talousvalmentajat eivät taida olla enää ihan yksimielisiä tästä neuvosta.)

6. Varmista tulevaisuuden tulot (Kuudes sääntö ohjeistaa suojautumaan tulevaisuuden, kuten vanhuuden tai oman kuoleman varalle.)

7. Kasvata ansaintamahdollisuuksiasi. (Viimeinen sääntö käskee ruokkia omia kykyjä, esimerkiksi parantamalla ammattitaitoaan tai opiskelemalla muuten lisää.)

Kirja ei oikein uusia ajatuksia herätä, mutta on mukavan lyhyt ja helppolukuinen vilkaisu aiheeseen.